Professionals stellen zich voor

Sander van Duijn, Headpro & Director of golf

Ik ben Sander van Duijn en ik woon in Castricum. Ik ben geboren in 1984 en ik ben in 2014 getrouwd met Caroline. In 2014 ben ik afgestuurd als PGA Holland level 4 A professional. Vier jaar heb ik op de Hilversumsche Golf Club gewerkt voordat ik naar golfclub Houtrak kwam.  Naast het werken op Houtrak geef ik het onderdeel ‘eigen vaardigheid’ aan de PGA Holland opleidingen.

Mijn golf carrière is begonnen toen ik acht was op golfclub Spaarnwoude. Ik heb in totaal tien jaar voor het Nederlands team gespeeld en ben meerdere malen nationaal kampioen geworden, onder andere met het Houtrak heren -en jeugd team. In 2007 ben ik playing professional geworden en heb ik twee jaar de EPD tour gespeeld.
In de loop van de jaren heb ik ervaring opgedaan in het spelen en trainen op hoog niveau. Ik vind het leuk om met spelers op ieder niveau te werken die het maximale uit hun spel willen halen.
Ik heb mij verdiept in het maken van wedstrijd- en trainingsschema’s. Dit pas ik dan ook toe bij de spelers die ik begeleid.  Iedere speler heeft een structuur in zijn trainen en spelen nodig om beter te presteren. Ik heb veel zin om met jullie een mooi plan voor de toekomst te maken.

Jeroen Germes
Leeftijd: 43
Geboren in: Amsterdam
Woonplaats: Velsen-Zuid
Getrouwd met: Angelique en 2 kinderen, Bram en Enola
Golft sinds: ik ben begonnen op mijn 10e op Spaarnwoude
Op Houtrak: Sinds het begin van Houtrak ben ik hier werkzaam als pro en ik doe heel veel jeugdlessen.
Handicap: ik had handicap +0,9 voordat ik pro werd. Nu heb ik natuurlijk handicap 0.
Mooiste golfherinneringen: Ik heb meegedoen aan het wereldkampioenschap voor amateurs in Frankrijk. Ik speelde in het team met Robert-Jan Derksen en Maarten Lafeber en we werden 8e. In 1994 werd ik ook golfer van het jaar van Nederland.
Mooiste baan: The Black Diamond in Florida. Hier heb ik gespeeld met de Winnaars van de jeugdtour. Als prijs gingen we naar Florida en hebben toen op deze supergave baan gespeeld.

Plaats een reactie